DirigentTanja som nå er bosatt i Bærum, kommer fra Finland. Hun har mastergrad i direksjon fra Sibelius Akademi i Helsingfors. Hun har bla. en 2. plass i en internasjonal NWBC konkurranse for dirigenter (Nordic Wind Band Conference and Conductors Competition). 

Tanja arbeider som frilans dirigent og instruktør, og har samarbeidet med mange forskjellige ensembler - alt fra militærkorps til symfoniorkestre. I tillegg til sin solide bakgrunn som dirigent og instruktør, er Tanja utdannet klarinettist. Hun har jobbet som profesjonell klarinettist i symfoniorkestre og andre orkestre i Finland. Og har i den sammenheng også vært soloklarinettist.


I tillegg til å dirigere Skedsmo janitsjarorkester er hun inne i sin siste periode som musikalsk leder og dirigent for Regionkorps Øst (RØST), et tilbud til dyktige, talentfulle og dedikerte korpsungdommer i regionen vår. RØST er NMF Øst sitt representasjonskorps og medlemmene tas inn etter prøvespill.


Hun skal også jobbe med Telemark symfoniorkester,Finnish Dragoon Military Band, The Lapland Military Band, Sande Musikkorps og Asker Symfoniorkester i større og mindre engasjement og prosjekter.


Tanja begynner hos oss 29. august, og vi ser frem til et konstruktivt og inspirerende samarbeid ??