Vi i Skedsmo janitsjarorkester ønsker oss flere medmusikanter. Slagverkere og særlig melodisk står høyt på ønskelista. Men uansett hva du spiller - ta kontakt da vel. Vi har plass til flere ?

Vi holder til på Skedsmokorset, et drøyt steinkast fra Shell-stasjonene på Skedsmovollen (E6). Vi tilbyr et godt miljø og en variert sesong med konserter, seminarer, deltakelse på NM janitsjar, og festlige sammenkomster ?

Vi øver fast på torsdager kl. 19.00-22.00 på Åsenhagen skole.

Skedsmo Janitsjarorkester har vært så heldige å få Tanja Carita Ikonen som fast dirigent fra høsten 2019. Tanja har dirigentutdannelse fra Sibelius-akademiet og jobber som frilandsdirigent. Hun har lang erfaring med å dirigere alt fra symfoniorkester til korps. I dag dirigerer hun blant annet Gjerdrum Musikklag og Asker Symfoniorkester. Hun hadde RØST (Regionkorps Øst) i en årrekke fram til sommeren 2020. 

Vi er glade for å ha fått henne med på laget, og hun har blitt tatt i mot med åpne armer Skedsmo janitsjarorkester.

Håper DU også vil bli en del av denne glade, humørfylte gjengen!


OM KORPSET

Korpset ble startet i 1972 og har nå i overkant av 40 aktive medlemmer. Vi er en humørfylt gjeng som trives med å spille mange ulike typer musikk og som gjerne prøver oss på nye utfordringer.

Av faste prosjekter de siste årene kan vi nevne sommerkonsert, høstkonsert, julekonsert, regionmesterskap, NM og utespillinger 1. og 17.mai. Vi har deltatt i NM siden 2005, og spiller pr. nå i 4. divisjon. 


ØVELSER
Hver torsdag kl. 19.00-22.00 i samlingssalen på Åsenhagen skole på Skedsmokorset. 

For mer informasjon, kontakt leder Karianne Granerud, tlf nr 41290225

eller send oss en e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

page1image2278408496