Vinn privat 17. mai konsert

Vinn din egen minikonsert hjemme på selveste 17. mai. Vi i Skedsmo Janitsjar lodder ut oss selv så her er det bare å kjøpe lodd. Vi vil trekke den heldige vinneren 16. mai kl. 1800.

Vær med å støtt oss på VIPPS, den som støtter oss med minimum kr. 200,- er med i trekningen av minikonsert med Skedsmo Janitsjar. Kjøp gjerne flere lodd?

VIPPS til #12349 - Skedsmo Janitsjarorkester
(husk å skriv kontaktinfo i VIPPS slik at vi kan kontakte den heldige vinneren)

Konserten vil holdes 17. mai kl 13.00.

Vi ønsker å bidra til god stemning på 17. mai??????

PS! Minikonserten må holdes i skolekretsen Åsenhagen, Vardåsen, Tæruddalen, Brånåsen, Kjeller eller LeirsundVi i Skedsmo janitsjarorkester ønsker oss flere medmusikanter. Slagverkere og særlig melodisk står høyt på ønskelista. Men uansett hva du spiller - ta kontakt da vel. Vi har plass til flere ?
Vi holder til på Skedsmokorset, et drøyt steinkast fra Shell-stasjonene på Skedsmovollen (E6). Vi tilbyr et godt miljø og en variert sesong med konserter, seminarer, deltakelse på NM janitsjar, og festlige sammenkomster ?

Vi starter opp igjen med første øvelse torsdag 29. august kl. 19.00-22.00 på Åsenhagen skole.

Skedsmo Janitsjarorkester har vært så heldige å få Tanja Carita Ikonen som fast dirigent fra høsten 2019. Tanja har dirigentutdannelse fra Sibelius-akademiet og jobber som frilandsdirigent. Hun har lang erfaring med å dirigere alt fra symfoniorkester til korps. I dag dirigerer hun blant annet Gjerdrum Musikklag, RØST og Asker Symfoniorkester.

Vi er glade for å ha fått henne med på laget, og hun har blitt tatt i mot med åpne armer Skedsmo janitsjarorkester.

Håper DU også vil bli en del av denne glade, humørfylte gjengen!


OM KORPSET

Korpset ble startet i 1972 og har nå rundt 50 medlemmer. Vi er en humørfylt gjeng som trives med å spille mange ulike typer musikk og som gjerne prøver oss på nye utfordringer.

Av faste prosjekter de siste årene kan vi nevne sommerkonsert, høstkonsert, julekonsert, regionmesterskap, NM og utespillinger 1. og 17.mai. Vi har deltatt i NM siden 2005, og spiller pr. nå i 4. divisjon. 


ØVELSER
Hver torsdag kl. 19.00-22.00 i samlingssalen på Åsenhagen skole på Skedsmokorset. 

For mer informasjon, kontakt leder Karianne Granerud, tlf nr 41290225

eller send oss en e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

page1image2278408496