Bli med

Vil du spille med oss?

Vi i Skedsmo janitsjarorkester ønsker oss flere medmusikanter.
Klarinetter, tubaister og slagverkere (særlig med melodisk kompetanse) står høyt på ønskelista. Men uansett hva du spiller - ta kontakt da vel. Vi har plass til flere.

Vi holder til på Skedsmokorset, et drøyt steinkast fra Shell-stasjonene på Skedsmovollen (E6). Vi tilbyr et godt miljø og en variert sesong med konserter, seminarer, deltakelse på NM janitsjar, og festlige sammenkomster.

Vi øver fast på torsdager kl. 19.00-22.00 på Åsenhagen skole.

Skedsmo Janitsjarorkester har siden høsten 2019 hatt Tanja Carita Ikonen som fast dirigent. Tanja har dirigentutdannelse fra Sibelius-akademiet og jobber som frilandsdirigent. Hun har lang erfaring med å dirigere alt fra symfoniorkester til korps. I dag dirigerer hun også Asker skolekorps, og freelanser på prosjekter med korps og orkester. Du kan lese mer om Tanja under fanen Dirigenten vår

Håper DU også vil bli en del av denne glade, humørfylte gjengen!

OM KORPSET

Korpset ble startet i 1972 og har nå i overkant av 40 aktive medlemmer. Vi er en humørfylt gjeng som trives med å spille mange ulike typer musikk og som gjerne prøver oss på nye utfordringer.

Av faste prosjekter de siste årene kan vi nevne sommerkonsert, høstkonsert, julekonsert, regionmesterskap, NM og utespillinger 1. og 17.mai. Vi har deltatt i NM siden 2005, og spiller pr. nå i 4. divisjon.   

ØVELSER

Hver torsdag kl. 19.00-22.00 i samlingssalen på Åsenhagen skole på Skedsmokorset.

For mer informasjon, kontakt leder Karianne Granerud, tlf.nr. 41290225 

eller send oss en e-post: styret@skedsmo-janitsjar.no  
Søk
Driftes av Styreportalen AS